Watson versterkt samenwerking met ISM-methode

Watson & Associates en Servitect werken al jaren succesvol samen als partners van de ISM-methode. Dit heeft vorm gekregen in een groot aantal ISM-invoeringen bij organisaties zoals Certe, ICT-West Brabant West, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Hogeschool Saxion, maar ook door de wederzijdse inzet van elkaars producten zoals DISC-gedragsstijl analyses, DISC team workshops en ISM-trainingen.

Om de markt nog beter te kunnen bedienen hebben Watson en Servitect besloten de samenwerking rondom de ISM-methode verder te intensiveren. Concreet betekent dit dat Watson vanaf heden ook ISM-opleidingspartner is en zelfstandig ISM Foundation trainingen organiseert. Ook wordt de door Watson doorontwikkelde DISC-gedragsstijl methode verder geïntegreerd in de ISM-methode, om zo onze klanten nog beter te helpen de onderlinge communicatie en samenwerking te verbeteren. Verder zal de Lean-expertise van Watson ingezet worden om de ISM-methode te versterken bij de projectmatige ISM-invoering, maar ook zodanig dat onze klanten door de geïntegreerde toepassing van Lean binnen hun ISM-werkwijze nog efficiënter gaan werken.

Watson & Associates wint voor tweede keer op rij de FD Gazellen Award

Wij begeleiden organisaties bij strategische veranderingen en transformaties. Hierbij benutten wij onze ruime ervaring en kennis van onder meer lean, agile, organisatie ontwikkeling, business en IT. Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan integrale en multidisciplinaire oplossingen in het hart van de organisatie. Centraal staat hierbij de menselijke factor. Wij helpen individuen en teams zich te ontwikkelen. Zo worden veranderingen geborgd, met aantoonbare en blijvende impact.

Team Watson: Scrum Koken

Met meer dan 20 personen een heerlijk 3-gangen diner ontwerpen en bereiden? Op 27 november zijn de collega’s van Watson & Associates in de kookstudio van de Heeren van Driebergen deze uitdaging met elkaar aangegaan.

NL Groeit event 2020

Woensdag 4 maart zijn Henk, Jeroen en Rob op uitnodiging aanwezig geweest op het jaarlijkse NL Groeit event in Ahoy Rotterdam. Het was een ontzettend inspirerende middag en avond. NL Groeit organiseert een platform voor en door ondernemers met een nadruk op leren van elkaar en het delen van ervaringen van ondernemers over hun ervaringen bij het groeien van hun organisaties.

Primeur: eerste online Lean Blackbelt praktijkexamen succesvol afgenomen!

Sybrigje van der Kam is vandaag met vlag en wimpel geslaagd voor haar Lean Blackbelt praktijkexamen. Zij heeft daarmee een primeur, want dit was de eerste keer dat Watson & Associates praktijkcertificering online heeft uitgevoerd!

Wat is Design Thinking?

Wanneer wij de deelnemers aan het begin van onze training vragen of zij zichzelf creatief vinden, beantwoorden de meeste mensen deze vraag ontkennend. Wanneer we doorvragen blijkt dat we design en creativiteit associëren met het artistieke proces van vormgeven.